Nieuws

Bespaar geld met sim only abonnementen

woensdag, 24-9-2014  

Wist u dat u wel tot 80% van uw geld kunt besparen als u kiest voor alleen sim only abonnementen en niet gaat voor de abonnementen waar u een telefoon bij krijgt? Niet veel mensen weten dit en wij vertellen u er graag meer over. Er zijn veel voordelen voor het nemen van sim only abonnementen. Niet alleen bent u per maand veel minder geld kwijt aan uw telefoonrekening, ook zit u voor een veel kortere periode vast aan het abonnement. Dit is voor veel mensen vaak erg voordelig, omdat het soms erg vervelend is om voor langere tijd aan een duur telefoonabonnement vast te moeten zitten. Bij sim only abonnementen krijgt u er dus geen telefoon bij. U kunt er dan voor kiezen om uw oude telefoon te blijven gebruiken of los een nieuw toestel te kopen. Het is altijd verstandig wanneer u toe bent aan een nieuwe telefoon om te kijken op welke manier u het goedkoopste uit bent. Wanneer u een van de nieuwste toestellen neemt zijn deze vaak nog erg duur in de losse verkoop en bent u dus goedkoper af zonder sim only abonnementen. Wanneer u het echter niet zoveel uitmaakt wat voor telefoon u heeft en of dit nu een ouder model is of niet, dan kunt u beter wel voor een van de sim only abonnementen gaan. Wanneer u de kosten met elkaar gaat vergelijken zult u zien dat u in de loop van de tijd veel goedkoper uit bent. Op de website www.sim-only-vergelijker.com kunt u verschillende sim only abonnementen met elkaar vergelijken. U vult in

  • hoeveel belminuten u wilt
  • de hoeveelheid sms-berichten die u denkt te gaan versturen
  • de gewenste grootte van uw databundel
  • de abonnementsduur die u wilt

De website van Sim Only Vergelijker bekijkt dan voor u waar u met uw wensen het goedkoopste uit bent. U ziet direct de prijzen van de sim only abonnementen bij de verschillende providers.

Sim only abonnementen afsluiten

Let er bij het uitzoeken van de goedkoopste sim only abonnementen op dat de enkele abonnementen soms extra’s nodig hebben. Wilt u bijvoorbeeld 4G internet hebben? Dit zit er niet bij alle abonnementen automatisch in. Voor een kleine meerprijs per maand kunt u dit echter wel afsluiten. Het is handig om hier rekening mee te houden voordat u een van de abonnementen afsluit. Let er ook op hoe de sms-berichten en belminuten zijn verdeeld. Bij sommige providers is dit of, bij andere is het en. Dit kan belangrijk zijn wanneer dit voor u een verschil uitmaakt en hoe u uw voorkeuren heeft ingevuld. Heb je een van de sim only abonnementen op het oog? Klik dan op ‘meer info’ naast de abonnementsprijs rechts op het scherm. Je kunt daar ook nog je voorkeuren aanpassen naar bijvoorbeeld een andere hoeveelheid sms’jes, belminuten of de grootte van je databundel. Ook kun je daar invullen of je sim only abonnementen van deze provider wilt zien voor consumenten of voor een zakelijke gebruiker. Bent u een zakelijke gebruiker dan wordt de prijs zonder btw getoond. Uiteindelijk betaalt u bij de meeste providers ongeveer dezelfde prijs. U ziet direct rechts op het scherm hoeveel u per maand kwijt bent bij deze sim only abonnementen en welke eventuele eenmalige kosten erbij kunnen komen. U vindt er ook meer informatie over de aanbieding. Bijvoorbeeld de tarieven wanneer u buiten uw bundel belt en wat de voordelen zijn van de provider die deze sim only abonnementen aanbiedt. Dit is handige informatie die u mee kunt nemen in uw keuze voor een van de abonnementen die het beste bij u past. Is dit toch niet het abonnement dat het beste bij u past? De pagina met de aanbiedingen van andere providers staat nog open in het vorige tabblad. U kunt dus makkelijk doorklikken op de website zonder de hele tijd terug te moeten naar de startpagina. Wel zo makkelijk en snel. Wilt u het abonnement van uw keuze bestellen? Druk dan op ‘bestellen’. U wordt dan naar de website van de provider gebracht om de bestelling af te ronden.

Meer plezier van sim only abonnementen

Het makkelijkste aan sim only abonnementen is dat u niet ook nog eens maandelijks betaalt voor een telefoon die het misschien zelfs al tijdens de abonnementsperiode begeeft. Zonde natuurlijk, want dan bent u alsnog veel geld kwijt aan het kopen van een nieuwe telefoon. Met sim only abonnementen spaart u dit geld uit en kunt u dus zelf kiezen wanneer u een nieuwe telefoon aanschaft en voornamelijk wat voor telefoon u aanschaft. U kunt er dus net zo goed voor kiezen om voor een tweedehands exemplaar te gaan en niet altijd het nieuwste van het nieuwste te moeten kopen. Er zijn veel mensen die het eigenlijk niet zoveel uitmaakt wat voor telefoon ze hebben. Houd er met het afsluiten van uw sim only abonnementen wel rekening mee wat voor telefoon u gebruikt. Het is zonde om een databundel bij uw sim only abonnementen te nemen als u er op uw telefoon geen gebruik van kunt maken. Besluit u in de toekomst toch voor een telefoon te gaan waar u wel op wilt gaan internetten? Dan is het in de meeste gevallen heel makkelijk om uw abonnement aan te passen en er een databundel bij te nemen. Hetzelfde geldt natuurlijk voor het verhogen van uw belminuten en sms-berichten. U kunt uw sim only abonnementen dus eenvoudig aanpassen aan uw behoeften.


Comments are closed.