ICT en Techniek

Een website laten maken kan u nieuwe klanten opleveren

dinsdag, 11-11-2014  

Een website laten maken kan u veel nieuwe klanten opleveren. Dat is belangrijk als u zelfstandig ondernemer bent of samen met iemand anders een bedrijf heeft waarmee u een product of dienst aanbiedt. Bij 1 Good Designer helpen wij u met het maken van een goede website. Een website laten maken is handig als u zelf niet weet hoe u een website maakt. Wij hopen dan ook dat u op onze website kijkt naar de mogelijkheden bij 1 Good Designer. Een website laten maken doet u bij ons omdat wij verstand van zaken hebben en uw mannetje staan als u een goede website wilt hebben die meer klanten aantrekt en waarmee u ook nog goed vindbaar bent. Het eerste dat wij doen op het moment dat u contact met ons opneemt, is bekijken hoe u situatie er precies uitziet. Sommige mensen die contact met ons opnemen voor een website laten maken hebben al een website. Ze zijn echter over deze website niet tevreden en willen graag dat er meer klanten op hun website terecht komen. Soms hebben bedrijven die bij ons komen helemaal nog geen website. In dat geval maken wij de hele website. We zullen dan altijd eerst bespreken wat de wensen precies zijn. We verdiepen ons in een aantal vragen zoals: Wie zijn uw huidige klanten? Wat is uw product? Wat zijn uw doelstellingen? Deze en andere vragen zullen wij u stellen om een duidelijk beeld te krijgen van uw bedrijf. Een goede website is erg belangrijk als u een speler wilt zijn in uw markt. Zonder website moet u wel een hele solide klantenkring hebben en die moet u dan ook nog vast zien te houden. De laatste jaren gebeurt het meeste online. Klanten vinden bedrijven op het internet. Het internet is daarom het platform bij uitstek om zaken te doen en klanten te werven. Daarvan moet u zich bewust zijn en daar moet u rekening mee houden. Bij 1 Good Designer bent u op het juiste adres voor:

  • het laten bouwen van een solide website
  • het verbeteren van uw zichtbaarheid
  • het bepalen van u doelstellingen
  • het verhogen van de traffic op uw website
  • het zorgen voor een goede opbouw van uw website
  • een website laten maken die past bij uw bedrijf

Een website laten maken: waar op letten?

U wilt een website laten maken omdat u zelf op technisch gebied niet zo sterk onderlegd bent. Hier bent u op het juiste adres. Tegenwoordig komt u er niet meer mee weg om geen goede website te hebben. Er zijn namelijk te veel bedrijven online actief en deze domineren de markt. Enerzijds is dat best even schakelen, anderzijds is dat ook een mooie ontwikkeling waar u de vruchten van kunt plukken. Ontwikkeling is inherent aan goed zaken doen. U moet als bedrijf continue blijven bewegen en dat geldt ook voor uw website. Een website is de digitale weergave van uw bedrijf. Deze moet er goed uitzien. Een website laten maken is daarom een goed idee als u meer wilt weten over de mogelijkheden van bijvoorbeeld SEO. SEO is de laatste jaren een veel gebruikte term. SEO betekent search engine optimalisation. Het gaat over het gebruiken van content en andere elementen om uw website beter vindbaar te maken. Content is de tekst die er op een website wordt geplaatst. Deze tekst kan worden voorzien van keywords. Dit zijn belangrijke zoekwoorden die mensen gebruiken om uw bedrijf te vinden. Als u bijvoorbeeld een bedrijf zoekt zoals 1 Good Designer dan zult u wellicht de zoekwoorden: ‘website laten maken’ invullen. Op het moment dat u deze woorden invult en wij deze zoekwoorden hanteren in onze content, zult u sneller via de zoekmachines bij onze website uitkomen. Natuurlijk zijn de zoekwoorden afhankelijk van het product of de dienst die u als ondernemer aanbiedt. Als u tweedehands fietsen verkoopt via een website dan zult u natuurlijk het woord of de woorden ‘tweedehands fiets’ als zoekterm gebruiken. Content die effectief is, is content die de juiste dichtheid bevat qua zoektermen. Het is dus niet de bedoeling dat u bepaalde woorden te vaak gebruikt want dan wordt het een overkill en daar straffen de zoekmachines u weer op af. De sleutel naar een effectieve website is het gebruiken van de juiste zoekwoorden zonder het te overdrijven. Daarnaast zijn er andere elementen die kunnen worden toegepast om als bedrijf beter zichtbaar te worden.

Een website laten maken: hoog scoren in Google

U wilt een website laten maken omdat u graag hoger wilt scoren in de zoekmachines. Een website laten maken doet u bij 1 Good Designer. Voor ons is het super belangrijk dat u het beste uit uw bedrijf haalt en dat doet u door een goede website te onderhouden. Niet iedereen heeft natuurlijk de kennis om zelf een website te bouwen. Een website laten maken wordt dan ook door veel ondernemers gedaan. Het uitbesteden van deze kant van uw onderneming is zeer verstandig als u zelf geen verstand heeft van SEO en linkbuilding. Dit zijn twee zaken die namelijk een rol spelen als u een website wil laten bouwen door een externe partij die er verstand heeft. Een partij zoals 1 Good Designer. Wij kijken naar alle facetten van uw huidige bedrijf en bepalen onze strategie volledig aan de hand van de door u verstrekte informatie. Bij ons bent u helemaal op het juiste adres.


Comments are closed.