Nieuws

Goochelaar Marc Woods

vrijdag, 10-4-2015  

Kent u Marc Woods al? Dan stellen wij u bij dezen graag aan hem voor, want de kans om de beste goochelaar van Nederland te ontmoeten, die wilt u natuurlijk niet aan u voorbij laten gaan! Voor diverse evenementen heeft u de mogelijkheid om Marc Woods uit te nodigen. Hij zal er altijd voor zorgen dat uw feest of evenement een onvergetelijk spektakel wordt. Een feest dat zijn weerga niet kent en dat de gasten nog lang na zal blijven. Een goochelaar speelt altijd op een podium waar de wet van het alsof regeert en het is aan u om hem te ontmaskeren, maar hoe graag mensen de goochelaar ook willen ontmaskeren, ‘het niet weten’ blijft toch altijd meer tot de verbeelding spreken en dat is precies waar het in de goochelkunst allemaal om gaat. Marc Woods kan worden ingehuurd op tal van evenementen. Een huwelijksfeest, een verjaardagsfeestje van uzelf of een van de kinderen of een beurs voor bedrijven. De goochelaar past zijn programma volledig aan op uw wensen en dat is waarom u bij hem op het juiste adres bent als u uw gasten een onvergetelijke avond of dag wilt bezorgen. Kennis maken met Marc Woods kan op ieder moment. Omdat hij zijn programma als goochelaar altijd helemaal toespitst op uw persoonlijke wensen, is een eerste kennismakingsgesprek altijd erg belangrijk. U moet er dan ook rekening mee houden dat Marc Woods u een aantal vragen zal stellen. Het entertainers bloed stroomde Marc Woods altijd al door de aderen en vele mensen die hem inhuurden gaven dan ook te kennen dat zij zeer onder de indruk waren van de goochelaar. U kunt Marc Woods inhuren op diverse evenementen zoals:

  • verjaardagen
  • beurzen
  • huwelijken
  • kinderfeestjes
  • evenementen

De beste goochelaar

Aandacht trekken op een positieve manier op een beurs, dan is een zeer goede manier om uw stent op te laten vallen. Uit onderzoek is zelfs gebleken dat mensen beter onthouden wie u was, als u hen aan het lachen maakt met een speciale act. Dat is waarom steeds meer bedrijven Marc Woods inhuren op beurzen. De goochelaar heeft veel ervaring met optredens op beurzen en hij kan altijd bespreken wat de wensen van de klant zijn. Als het bijvoorbeeld gaat om het aan de man brengen van een bepaald product, dan is het een zeer goed idee om van te voren goed te bespreken welke aspecten van een bepaald product u over het voetlicht wilt krijgen. Marc Woods is niet alleen gericht op het vermaken en verassen van mensen, ook weet hij wel raad met de commerciële kant van het verhaal en hij zal dan ook altijd als goochelaar met u meedenken over de beste manieren om klanten aan te trekken op een beurs. Een heel ander soort evenement waar u de goochelaar voor in kunt huren is natuurlijk het huwelijk of het huwelijksfeest. De ervaring van goochelaar Marc Woods leert dat op dergelijke feesten de persoonlijke inslag altijd centraal staat. Mensen die gaan trouwen, willen natuurlijk dat de liefde gevierd wordt en Marc Woods zal dan ook van te voren een aantal vragen stellen over de liefde. Hij neemt daarbij geen blad voor de mond. Het is er de goochelaar namelijk alles aan gelegen dat hij een perfecte show neerzet waar mensen nog lang van zullen nagenieten. Marc Woods timmert al jaren aan de weg en met erg veel succes. Veel mensen die hem inhuurden vertelden dat ze de avond van hun leven hadden met de goochelaar en zijn show. ‘Het is echt even wat anders, en je verwacht niet dat er ineens een goochelaar opduikt! Wij genoten met volle teugen van de geweldige show en huurden hem zelf later ook in voor een feestjes van onze dochter die twaalf werd. Wij vonden het echt geweldig en kunnen Marc Woods aan iedereen aanraden die een geweldige avond wil beleven!’ aldus een tevreden klant.

Vele jaren ervaring

Marc Woods heeft vele jaren ervaring het vak. Dat heeft er voor gezorgd dat hij zijn oeuvre heeft uit kunnen bouwen tot een indrukwekkend resumé. Centraal staat altijd de opdrachtgever en de persoonlijke wensen van de klant. De goochelaar heeft geleerd hoe mensen reageren en heeft daardoor zijn programma steeds opnieuw aan kunnen scherpen waardoor hij steeds beter werd. Omdat Marc Woods de persoonlijke wensen altijd centraal wilt laten staan, zowel als het gaat om bedrijven als wanneer het gaat om beurzen en feesten, zal hij goed luisteren naar wat u als klant verwacht of hoopt van de act. Goochelen is een goede manier om de aandacht te trekken middels suspense. Mensen willen graag begrijpen wat er gebeurt, en daarom is de aandacht die ze hebben erg groot. Dat maakt het in commercieel opzicht extra interessant voor bedrijven om Marc Woods in te huren. Deze extra aandacht zorgt ervoor dat wanneer er producten worden aangeprezen deze ook beter beklijven in de herinneringen van de kijken. Marc Woods was altijd al bezig met het vermaken van mensen en heeft door de jaren heen geleerd hoe hij dat steeds beter kon doen. U betaalt altijd scherpe prijzen en kennis maken met Marco Woods is natuurlijk altijd geheel vrijblijvend. Wilt u graag meer weten over Marc Woods en zijn oeuvre of wilt u alles weten over de verschillende acts die hij geeft zoals de tafel act of een van de andere acts, bekijk dan eens op uw gemak de website en neem contact op! Maak uw evenement tot een onvergetelijk spektakel en schakel Marc Woods daarvoor in want hij weet wat hij doet!


Comments are closed.