Nieuws

Kerstpakketten

woensdag, 29-10-2014  

De kerstperiode staat alweer voor de deur. De hoogste tijd voor iedere werkgever, ongeacht de grootte van uw bedrijf, om weer op zoek te gaan naar kerstpakketten waar u al uw collega’s blij mee kunt verrassen. Kerstpakketten zijn er in alle soorten en maten, dat hoeven we u wellicht niet uit te leggen. Wij hebben de allergrootste catalogus aan kerstpakketten in Nederland. Kijk dus eens op kerstapkkettenxl.nl, daar zult u aangenaam verrast worden door de kwaliteit, de service en het overweldigende aanbod. We hebben meer dan 1000 verschillende kerstpakketten voor u op een rijtje gezet, uiteraard netjes gecategoriseerd zodat het eenvoudiger wordt om een keuze te maken uit dit absurd hoge getal. En dat is nog lang niet alles. Niet alleen hebben we de grootste keuze uit onze standaardpakketten, ook is het mogelijk om zelf een pakket samen te stellen. Dat betekent dat u uw eigen kerstpakketten kunt maken en dat maakt het wel een erg uniek geschenk. Geen enkel ander bedrijf zal met de uwe vergeleken kunnen worden op het gebied van kerstpakketten en uw werknemers zullen waarschijnlijk vol lof over deze handelswijze spreken. Wellicht is uw samenstelling wel zo vernieuwend en verfrissend dat we uw idee opnemen in onze standaardcatalogus. Hebt u hier geen tijd voor? Dan zal een pakket dat wij al op de site hebben staan ook zeker meer dan voldoende zijn om uw mensen in vervoering te brengen. Kijkt u eens naar de volgende voordelen, die zullen u zeker doen overtuigen om snel met ons in zee te gaan:

  • we zijn gekozen tot de beste kerstpakketten Webshop van 2014
  • we zijn ISO gecertificeerd
  • we hebben verreweg de grootste collectie aan kerstpakketten in Nederland
  • we garanderen de scherpste prijzen zodat u nooit teveel hoeft te betalen
  • en op alle pakketten krijgt u standaard altijd korting.

Klinkt u dit als muziek in uw oren? Dan hopen we u snel te zien op kerstpakkettenxl.nl.

Kerstpakketten bestelt u bij ons online

Het is verstandig om niet te laat te beginnen met het uitzoeken van kerstpakketten want dan is het waarschijnlijk niet alleen voor u een drukke periode. Zeker als u een warenhuis hebt is het in de wintermaanden een drukte van jewelste. Het is ook niet erg prettig om je dan nog bezig te moeten houden met zaken als kerstpakketten. Wees daarom proactief en begin hier vroeg genoeg mee. Zet het in uw agenda en regel het bijvoorbeeld in de zomervakantie of in de herfstvakantie. Dan is het altijd een stuk relaxter en hebt u een beter overzicht. U zorgt er daardoor ook voor dat wij ons werk beter kunnen verdelen over het jaar en daar zijn we u erg dankbaar voor. Want zodra de bestelling binnen is gaan wij bezig met het voorbereiden van deze bestelling. We rapen de producten bij elkaar en stoppen het in de pakketten die we uiteraard elk jaar van nieuw feestelijk design voorzien. We zorgen er daarnaast voor dat u ruim op tijd kunt beschikken over de kerstpakketten. U wilt dit immers zo snel mogelijk in huis hebben mits u hier plek voor hebt in het magazijn. We kunnen leveren wanneer u maar wilt. Wacht hier dus niet te lang mee want ook voor dit geval geldt hetzelfde: hoe langer u wacht, hoe meer druk er op onze medewerkers komt te staan. De bezorgdienst draait dan ook overuren in december, neem dat maar van ons aan. Het mooie aan ons centraal gelegen magazijn is dat we er tevens beschikken over een inpakservice dat het hele jaar op volle toeren draait. Daardoor kunnen we snel en adequaat inspringen op de behoeftes die bij u leven. We kunnen vanuit het magazijn direct de kerstpakketten fabriceren en daarmee besparen wij nog meer tijd en geld. Uiteraard berekenen wij die besparingen door in de verkoopsprijzen zodat ook u hier de vruchten van kunt plukken.

Hier vindt u geweldige pakketten in alle soorten en maten

Bent u nu ook zo nieuwsgierig naar wat wij allemaal te bieden hebben? Wacht dan niet langer maar ook snel eens een kijkje nemen. We hebben diverse soorten kerstpakketten. Zo kunt u denken aan kerstpakketten speciaal voor hem of voor haar. Daar zitten dan voornamelijk cosmetische producten in voor een man of voor een vrouw. Ook hebben kerstpakketten die een bepaald thema hebben. Bijvoorbeeld Italiaanse kerstpakketten. U kunt wellicht al wel raden dat u daarin heerlijke pasta’s in aan kunt treffen net als ander Italiaanse specialiteiten zoals wijn, kaas en ga zo maar door. Dit is zo maar een voorbeeld, u hebt bij ons de keuze tussen pakketten uit diverse landen. Wilt u liever een geheel ander thema? Ook dan hebt u bij ons volop keuze. Het is erg in de mode om duurzaam en ecologisch verantwoord te eten. Kijk dan ook eens naar onze biologische kerstpakketten. Daar zult u ongetwijfeld hoge ogen mee op kunnen gooien en uzelf en uw bedrijf in een goed daglicht plaatsen. Hebt u verder nog vragen over ons bedrijf en over onze kerstpakketten? Schroom dan niet en klim in de pen. U kunt ons nu direct eventjes opbellen of e-mailen. Wij doen altijd ons uiterste best om zo snel mogelijk te antwoorden. Wilt u graag op de hoogte gehouden worden van de laatste ontwikkelingen binnen ons bedrijf? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief. Dan krijgt u vaak een update van acties, nieuwe pakketten, nieuwe artikelen en nog veel meer.


Comments are closed.