Nieuws

Kies de juiste spreker voor het congres

dinsdag, 9-12-2014  

Een goed, leuk en interessant congres organiseren is makkelijker gezegd dan gedaan. U moet daar een heleboel dingen voor regelen en met nog meer zaken moet u rekening houden. Denk bijvoorbeeld aan het thema van het congres, maar ook de plaats waar het congres plaatsvindt. Het is natuurlijk belangrijk dat het makkelijke toegankelijk is voor iedereen die interesse heeft in het congres. Wanneer je een technisch thema heeft kan het bijvoorbeeld onverstandig zijn om in Groningen te gaan zitten, terwijl in Delft de technische universiteit zit, wat ook relatief dichtbij Twente is. Dit zijn dus allemaal dingen waar u rekening mee moet houden. U moet uiteraard ook een geschikte datum voor het congres bedenken. Ook dit kan de nodige voeten in de aarde hebben. Het complex dat u voor ogen heeft kan bijvoorbeeld al verhuurd zijn of u loopt tegen andere problemen aan. Wilt u een internationaal publiek aantrekken met het evenement dat u organiseert? Dan moet u zich er natuurlijk ook van verzekeren dat er niet rond dezelfde datum eenzelfde soort congres elders plaatsvindt. Ook in Nederland zelf is dat natuurlijk van belang. Wanneer u deze basis dingen allemaal geregeld heeft wordt het uiteraard tijd om invulling te gaan geven aan het congres. U wilt natuurlijke een interessante spreker op uw congres hebben. Of misschien wilt u er wel meerdere hebben. Vindt u het lastig om te bepalen welke spreker u dan moet regelen of weet u wel wie u hebben wilt, maar heeft u geen idee hoe u dit dan moet aanpakken? Dan moet u eens kijken op de website van Persona Grata. Zij bieden op hun website een geweldig overzicht van mogelijke sprekers die u uit kunt nodigen en dat dan ook nog eens op onderwerp. Makkelijker kunnen ze het u bijna niet maken. Maar waarom zou u via deze website een spreker regelen in plaats van dit bijvoorbeeld zelf te doen?

  • snelle communicatie
  • ze denken mee over de perfecte spreker
  • je hebt direct contact met alle sprekers
  • heldere prijs
  • vertrouwd advies

Daarnaast zijn zij een bureau met ervaring. Wanneer u wel eens eerder voor een bepaald evenement een spreker heeft geprobeerd te regelen dan weet u dat dit best moeilijk kan zijn. Veel bekende sprekers zijn bijvoorbeeld erg duur en wanneer u dat geld niet heeft kan het best lastig zijn om echt de spreker van uw keuze te krijgen.

Regel de spreker van uw keuze

Speelt geld geen rol bij het regelen van de juiste spreker, maar vindt u het lastig om zelf de persoon van uw keuze te benaderen? Of laat u dit liever over aan een bureau dat hier ervaring mee heeft en genoeg sprekers in het bestand heeft? Dan moet je zeker bij Persona Grata zijn. Zij helpen uiteenlopende mensen die bezig zijn met het organiseren van een congres. Zo helpen zij mensen die er moeite mee hebben om een spreker uit te kiezen die past bij het thema van het congres dat ze organiseren. Dit kan natuurlijk ook best lastig zijn. Zeker als je ook nog eens vast zit aan een vast budget, dan heb je keuze uit slechts een aantal leuke sprekers. Je hebt uiteraard altijd genoeg keuze, maar je moet dan wel weten waar je kijken moet. Als je alleen maar op mensen kunt komen die buiten je budget liggen, dan kan het al snel lastig worden. In zo’n geval kan Persona Grata jullie dus heel erg goed helpen. Zij weten hoeveel een spreker kost en anders kunnen zij dit snel voor u nazoeken. Daarnaast hebben zij de middelen om snel voor u na te trekken of een spreker beschikbaar is op de datum die u in gedachten heeft. Dit zijn natuurlijk allemaal dingen waar u rekening mee moet houden, maar niet iedereen doet dat ook. Laat het daarom voor je regelen of schakel in ieder geval de hulp in van mensen die er verstand van hebben. Bij Persona Grata vindt u die ervaring en daarnaast ook nog eens een vriendelijke glimlach. Zij helpen u oprecht graag aan de perfecte spreker voor uw congres of evenement.

Een heldere prijs voor een spreker

Het voordeel van het boeken van een spreker via dit bedrijf is ook nog eens dat zij van tevoren met u een heldere prijs afspreken. Er zijn dus geen verrassingen achteraf waar u ineens van staat te kijken. Hier hoeft u absoluut niet bang voor te zijn. Persona Grata is erg open over zijn prijzen en zij zullen dit altijd aan u open stellen. Daarnaast hebben zij een uiteenlopend bestand van leuke sprekers. U bent voor uw congres of evenement natuurlijk op zoek naar de perfecte spreker. Dit hoeft natuurlijk niet altijd een zeer bekend persoon te zijn. Soms kan een minder bekende spreker veel meer toevoegen aan het thema van uw congres. Persona Grata kan u hierin van advies voorzien. Zij weten per thema precies welke spreker u wel en niet moet overwegen. Het is dus in ieder geval zeer verstandig om hun advies in acht te nemen. Door hun jarenlange ervaring op dit gebied weten zij wel hoe je een goede spreker regelt voor een evenement. Alleen al daarom zou u de hulp van dit bedrijf moeten inroepen. Bent u nog niet overtuigd? Ga dan gewoon eens op de website van het bedrijf kijken. Daar ziet u ook direct een aantal leuke sprekers voorbij komen.


Comments are closed.