Bedrijven en Bedrijfsleven

Kies voor een industriële kantoorinrichting

donderdag, 16-4-2015  

Als u op zoek bent naar een nieuwe kantoorinrichting dan bent u bij Kato aan het juiste adres. U kunt hier kiezen uit verschillende soorten en stijlen kantoorinrichting. Ook kunnen ze u helpen door advies op maat te geven. Bij hun webwinkel kunt u allemaal meubels voor in uw kantoor bestellen. Zo hebben ze een breed assortiment in de volgende meubels:

  • bureaus
  • flex werkplekken
  • bureaustoelen
  • werkstoelen
  • kasten
  • akoestiek hulpmiddelen
  • onderstellen
  • bureaulampen

Wat is de kantoorinrichting van Kato?

Kato is een bedrijf dat in 1994 is opgericht en is begonnen met het handelen in meubels en artikelen voor in kantoren. Sinds de oprichting van Kato is de kantoormeubel markt enorm verschoven naar steeds meer aandacht voor flexwerken. Hier horen dan ook andere soorten meubels en artikelen bij die deze manier van werken zo goed mogelijk ondersteunen. Kato is met deze verschuiving in kantoorinrichting trend meegegaan en kan nu trots zeggen dat het een fantastisch aanbod heeft waarmee ze elk bedrijf kunnen helpen in hun wensen voor kantoorinrichting. De verschuiving naar het nieuwe soort werken, wat vaak flex werken wordt genoemd, is een verschuiving van statige kantoren naar een gezonde combinatie van wonen, werken en vrije tijd. Met de nieuwe soort meubels wordt daarom geprobeerd om mensen zo veel mogelijk op hun gemak te laten zijn en zo hun creativiteit zo veel mogelijk te stimuleren. De meer stoffige en statige meubels die vroeger in kantoren stonden zijn dus achterhaald, en deze zult u ook niet meer vinden in onze webwinkel. Omdat werken tegenwoordig minder gebonden aan een bepaalde plaats is wordt het ook steeds belangrijker om werkplekken te hebben waar meerdere mensen gebruik van kunnen maken. De ene dag kan iemand er zitten met zijn laptop en de andere dag weer iemand anders. Een kantoorinrichting die hier feilloos op aansluit kunt u vinden bij Kato. Deze meer conceptmatige manier van denken over een kantoorinrichting is een van de kwaliteiten van Kato. Op deze manier zijn ze bij Kato een ster in het vinden van de beste combinatie tussen budget en design. Op deze manier kunt u een kantoorinrichting aanschaffen die niet te duur is, die eigentijds is en waar uw werknemers zich op hun plek voelen, alsof ze thuis zijn. Het fijne aan deze nieuwe manier van kantoorinrichting is dat het de creativiteit van mensen bevorderd. Door deze flexibele en open manier van inrichten van een kantoorgebouw worden de werknemers gestimuleerd om open minded te blijven en buiten het normale denken te redeneren. Zo kunt u met uw werknemers een nieuw niveau van presteren bereiken en kan de kantoorinrichting uw bedrijf een stapje verder helpen. Hiernaast zullen uw werknemers zich ook nog eens veel beter voelen bij deze inrichting. Het mes snijdt dus aan twee kanten. Door de sterke groei die Kato de afgelopen jaren heeft meegemaakt hebben ze ervoor gekozen om vanaf 2012 een nieuw en stijlvol hoofdkantoor te betrekken. De showroom die hier is maakt het mogelijk om u onze meubels persoonlijk te laten ervaren. Als u dus iets meer informatie wil dan u op de website kunt vinden is het een goed idee om hier eens langs te gaan. U kunt de meubels dan van dichterbij bekijken, ze voelen en eens uitproberen. Ook kunnen de ervaren medewerkers u meer vertellen over de mogelijkheden en u helpen met het kiezen van een kantoorinrichting.

Waarom kiezen voor Kato?

Zoals u hierboven heeft kunnen lezen is Kato een professioneel en ervaren bedrijf voor de aanschaf van een kantoorinrichting. Maar waarom moet u nou voor Kato kiezen als er zo veel meer aanbieders zijn die dit soort meubels en artikelen verkopen? Ten eerste is het fijne aan Kato dat de meubels gratis bij u thuis worden bezorgd als u meer dan 150 euro uitgeeft aan een bestelling. U hoeft dan niet moeilijk te doen met de meubels in uw auto te proppen, of een bus te huren om ze op te halen. Laat staan een dag vrij te nemen om de meubels op te halen. U kunt ze gewoon in de webwinkel bestellen en enkele dagen laten worden de meubels bij u thuis gebracht. Een ander voordeel hieraan is dat de bezorgers de meubels voor u naar binnen tillen. Het is voor veel mensen namelijk een grote klus om de grotere meubels zoals kasten op hun plek te krijgen. De bezorgers van Kato kunnen dit voor u doen, en ze kunnen u zelfs helpen met het installeren en in elkaar zetten van uw meubels. Kortom, de service die u krijgt bij het bestellen van uw kantoorinrichting is geweldig. U hoeft zelf bijna niets te doen. Ten tweede zijn de retour voorwaarden bij Kato heel gunstig. Tot acht dagen na het bestellen van uw producten kunt u de kantoorinrichting nog terugsturen. U hoeft dus niet bang te zijn dat u producten aanschaft die u eigenlijk niet wil hebben. Als ze u niet bevallen, kunt u ze gewoon terugsturen. Als laatste is de klantenservice die Kato heeft geweldig. U kunt te allen tijde het telefoonnummer bellen of een email sturen. De ervaren medewerkers van Kato zullen vervolgens hun uiterste best doen om u zo goed mogelijk te helpen. Of het nou gaat over het retourneren van bepaalde meubels of het in elkaar zetten van uw kantoorinrichting, ze hebben altijd een antwoord. Ook kunnen ze u adviseren over de aankoop van kantoor meubels.

Meer van Katoprojecten.nl

Deel dit bericht op socialmedia


Comments are closed.