Nieuws

Lasergamen is een geweldig spel

zaterdag, 14-2-2015  

Hebt u weleens een potje lasergamen gedaan? Zeker als u jong bent is dat een geweldig spel om even lekker te knallen. Lasergamen is een leuk spel voor jong en oud, daar hoeven we niet moeilijk over te doen, dit spreekt voor zich. Maar toch is het wellicht meer iets voor jongens en mannen. Dit is overigens een grove generalisatie maar we weten wel uit onderzoek dat het mannelijke geslacht vaker gaat lasergamen. Toch verbaast het ons niets dat vrouwen dit ook leuk vinden en het is dan ook een geschikte vorm van daten. Koppels kunnen het op die manier tegen elkaar opnemen maar ze kunnen ook samen in een team strijden tegen andere stelletjes. Het staat dan ook als een paal boven water dat lasergamen geschikt is voor velen en dat maakt dat dit een populaire activiteit is. Meestal dient u hiervoor naar een arena toe te reizen maar wellicht hebt u hier geen zin en tijd voor. Hoe kunt u dan alsnog lasergamen? Simpel, door zelf uw laserpistolen in huis te halen. Dan kunt u in uw eigen huis lasergamen maar het kan ook prima buiten in uw tuin. Zeker als u een grote achtertuin hebt, of een park dat ter beschikking kan worden gesteld voor lasergamen, dan zult u daar uw lol niet op kunnen. Zoveel plezier zult u beleven uit het lasergamen. Dit maakt het lasergamen erg goedkoop want u hoeft slechts een keer te investeren in deze pistooltjes en dan hebt u er daarna geen omkijken meer naar. U hoeft ze enkel op te laden als u ze wilt gebruiken en dan hebt u vervolgens urenlang spelplezier. Dit is leuk voor jong en oud en zeer geschikt voor een verjaardagsfeestje. Bestel al uw artikelen voor het lasergamen eens bij ons. Wie wij zijn? U vindt hierover alle informatie als u naar onze website gaat op: light-strike.nl.

Lasergamen is voor jong en oud

Onderstaand staan enkele functies van de pistolen die u bij ons kunt bestellen voor het lasergamen.

  • Stoere licht- en geluidseffecten waarmee u vriend en vijand jaloers mee zult weten te maken.
  • Kiezen van teamkleur zodat u tegen een ander team kunt vechten.
  • Weergave van het aantal levens. Dit kunt u van te voren instellen en als diegene door zijn of haar levens is, dan is diegene af en moet hij of zij een ronde wachten voordat jullie weer los kunnen gaan. En moge de beste winnen.
  • Instellen van het volume zodat duidelijk is wie er geraakt is. zo is het duidelijk waarneembaar en ontstaan er geen onnodige ruzies. Die wilt u immers te allen tijde zien te voorkomen.
  • Keuze van de munitiesoort. In principe wordt er geschoten met lasers tijdens het lasergamen, de naam zegt het immers al. Maar we verkopen ook nerf guns. Die zijn leuk voor de allerkleinsten maar ook oudere kinderen kunnen hier veel plezier uit halen. deze guns maken gebruik van foam darts en doen totaal geen pijn als u er mee wordt geraakt. Zorg er wel voor dat u elkaar niet in het oog schiet en let er op dat u alle pijltjes weer terug vindt. Het zou immers zonde zijn dat u het kwijtraakt. Gelukkig zijn deze darts erg herkenbaar vanwege het gebruik van felle kleuren. Mocht u ze toch kwijtraken, niet getreurd, u kunt ze los bij ons komen bestellen.
  • Activeren van het beschermingsschild. U hebt in principe niet een schild nodig maar het ziet er wel cool en stoer uit. Mensen zijn er iets eenvoudiger door te raken dus erg geschikt voor een beginnersniveau van lasergamen. Mocht u dit niet nodig vinden dan kunt u dit accessoire achterwege laten en kiezen voor de lasergame guns die ook afgaan als ze geraakt worden. dat is dan ook direct een groot verschil met het lasergamen in een arena; daar moet u vaak wel een schild en soms zelfs een helm op. Als u dit liever thuis doet, en dat kunnen we ons maar al te goed voorstelen, dan hebt u al deze extra hulpstukken niet langer nodig. Daarmee bestaat u tevens op vele onkosten dus tel uit uw winst.

Bestel bij ons de artikelen voor uw eigen lasergame arena

Nu hebt u alle benodigde informatie voor het lasergamen dus wacht niet langer en maak vandaag nog uw bestelling via onze website. Wij zorgen er wel voor dat u het morgen al in huis hebt dus dan kunt u morgenmiddag al een potje gaan lasergamen met uw kinderen. Als u een grote tuin hebt dan kunt u die tuin gebruiken maar ook op zolder is het prima te doen. Of gebruik er het hele huis voor. U kunt het zo gek niet bedenken maar overal is wel een arena van te maken mits u natuurlijk de breekbare spullen even wegzet. Dat willen we zeker niet op ons geweten hebben. Leest u ook eens de reviews over het lasergamen en onze artikelen die eerdere klanten hebben achtergelaten. Afrekenen doet u natuurlijk via PayPal, iDeal of uw credit card: snel, veilig en betrouwbare services. Het is verstandig om een eigen account aan te maken. Dan weet u zeker dat u niet weer al uw gegevens in hoeft te vullen als u nogmaals een bestelling wilt komen maken. U krijgt een inlognaam en u maakt uw wachtwoord aan. Vergeet dit niet dus schrijf het eventjes ergens op. En anders kunt u het altijd opnieuw komen aanvragen.


Comments are closed.