Nieuws

Outlook 365 voor uw business

maandag, 8-9-2014  

Wilt u een optimaal functionerende werkomgeving voor u en uw werkgevers? Wilt u gaan werken met private of public cloud? Laat het bedrijf IT2IT u helpen met het integreren van het Outlook 365 systeem. Maakt u al gebruik van Outlook 2007 of Outlook 2010. IT2IT kan u helpen met het koppelen van deze systemen aan Outlook 365. Dit zal uw werkomgeving sterk verbeteren en dat merkt u in de rest van de werkzaamheden. Alles verloopt meer gestroomlijnd en u krijgt meer overzicht in de taken die u uit moet voeren. Met Microsoft Office kunt u uiteenlopende facetten beheren door het inzetten van Outlook 365. Heeft u bijvoorbeeld moeite met het overzichtelijk houden van uw e-mail inbox? Met Outlook 365 is dat verleden tijd. Wij helpen u bij het creëren, verzenden, ontvangen en archiveren van e-mails. Binnen Outlook 365 zijn er uiteenlopende mogelijkheden om uw e-mail zo overzichtelijk mogelijk te houden. Zo kunt u makkelijk in een keer de e-mails van dezelfde afzender opruimen. Door het aanmaken van mappen kunt u de e-mails die je binnen krijgt makkelijk onderverdelen en dus ook weer zonder moeite terug vinden. Wanneer u aan de bovenkant van uw scherm kijkt wanneer u Outlook 365 gebruikt ziet u dat er verschillende tabbladen staan die u leiden door de verschillende facetten van Outlook 365. Zo kunt u makkelijk overstappen naar contactpersonen of u agenda. Maakt u gebruik van de Outlook app? Dan wordt deze automatisch gesynchroniseerd met de online versie die u gebruikt op uw computer. Op deze manier heeft u dus altijd toegang tot uw gegevens. Uw e-mails, contactpersonen, agenda en bijvoorbeeld verschillende lijsten die u aan kunt maken. Waar kunt u allemaal gebruik van maken? Bijvoorbeeld:

  • Outlook e-mail
  • Outlook agenda
  • OneDrive
  • OneNote online

Dit zijn slechts vier voorbeelden van zaken die u kunt beheren met Outlook 365. Wilt u meer weten over de mogelijkheden en hoe IT2IT u daarbij kan helpen? Neem gerust contact met ze op.

Outlook 365 trainingen

Het bedrijf IT2IT biedt ook trainingen aan op verschillende gebieden. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Microsoft
  • VMware
  • Citrix Technologie
  • Outlook 365

Deze uiteenlopende trainingen zorgen ervoor dat u een meer gestroomlijnde business zult creëren. Is uw administratie bijvoorbeeld een warboel en wilt u daar graag verandering in brengen? IT2IT zorgt er met hun trainingen voor dat uw administratie weer goed gerangschikt en geordend is. Voor elk probleem kan dit bedrijf een oplossing bieden op het gebied van uw business. Er wordt dus ook een focus in aangelegd. Veel bedrijven zijn daar naar op zoek. Niet iedereen vindt het even makkelijk om een algemene training om te zetten naar hun business. Wanneer u een training bij IT2IT volgt zorgen zij ervoor dat u het goed kunt implementeren binnen uw eigen bedrijf. Zo haalt u het maximale uit de training. Wilt u Outlook 365 integreren binnen uw onderneming? Daar is dit een goed voorbeeld van. IT2IT laat u zien hoe u dit kunt doen, gericht op uw bedrijf en huidige situatie. IT2IT heeft naast veel ervaring met het implementeren van Outlook 365 ook veel ervaring met desktop deployment, application packaging en desktop virtualisatie. Zij werken op project of detacheringsbasis. Heeft u bepaalde wensen of eisen? IT2IT houdt hier rekening mee en zal al de projecten die ze voor u uitvoeren op uw situatie specialiseren. Heeft u vragen over bepaalde diensten die IT2IT aanbiedt? Of wilt u meer informatie over het implementeren van Outlook 365 in uw bedrijf? Heeft u een training op het oog en wilt u graag meer weten hierover en over het eventuele examen dat u daarna kunt afleggen? IT2IT beantwoordt graag al uw vragen en vertelt u meer over de uiteenlopende mogelijkheden die zij bieden. U kunt via de website een contactformulier invullen of een offerte aanvragen.

Gespecialiseerd in Outlook 365

Microsoft Outlook kent verschillende uitvoeringen. Het bedrijf IT2IT is met al deze uitvoeringen bekend en kan u daarmee dus verder helpen. Zij hebben de kennis in huis om u er alles over te kunnen vertellen gericht op uw situatie. Wilt u Outlook 365 doorvoeren en implementeren binnen uw bedrijfsstructuur? Dit bedrijf kan u daar zeer goed bij assisteren. Ze hebben veel specialisten in huis die u kunnen helpen met hun gerichte kennis. Outlook 365 wordt zelden op exact dezelfde manier binnen twee bedrijven ingezet. Het is dus noodzaak dat wanneer u Outlook 365 gaat gebruiken binnen uw onderneming dat u dit gericht doet. Zo haalt u de meest optimale vorm uit Outlook 365. Binnen dit programma zijn er uiteenlopende mogelijkheden, maar u zult niet van alle opties gebruik maken waarschijnlijk. IT2IT weet precies wat wel en niet binnen uw situatie past en wanneer u wat moet gebruiken. Het is zonde van uw tijd en energie om dit allemaal zelf uit te zoeken, wanneer IT2IT binnen korte tijd u kan laten zien hoe u het beste haalt uit Outlook 365. Wilt u uw bedrijf klaar maken voor de toekomst? Stap dan vandaag nog over op Outlook 365. Steeds meer facetten in ons leven vragen om het werken in de cloud en met dit programma wordt dat heel goed mogelijk. Het zal uw bedrijfsstructuur versimpelen en dat zult u op alle gebieden binnen uw onderneming merken. Het is mogelijk om een vrijblijvend gesprek aan te gaan met IT2IT waarin zij u vertellen wat zij voor u kunnen betekenen. Breng uw bedrijf verder en laat de toekomst vandaag beginnen.


Comments are closed.