Nieuws

PMO onderzoek

dinsdag, 21-4-2015  

Wilt u graag een PMO onderzoek laten uitvoeren maar hebt u geen flauw idee hoe u dit het beste kunt aanpakken? Dan bent u in ieder geval bij ons aan het juiste adres want wij kunnen dag en nacht een PMO onderzoek uitvoeren. Wat is nu precies een PMO onderzoek? Dat gaan we u natuurlijk haarfijn uitleggen in deze tekst en we hopen dat u daarna de moeite en de tijd neemt om meer van ons te leren via onze website: www.workfits.nl. Daar zult u in een handomdraai veel informatie vinden over onder andere het PMO onderzoek, maar ook andere taken die we voor u kunnen uitvoeren zoals het regelen van bedrijfsfysiotherapie en werkplekonderzoeken. Het maakt ons dan ook geheel niet uit hoe klein of juist hoe groot uw bedrijf is. Wij hebben goede werknemers die dagelijks dit varkentje wassen en kunnen dankzij een uitvoerig, en door onszelf ontwikkeld stappenplan, bij wijze van spreke vandaag nog van start gaan met een PMO onderzoek bij uw bedrijf. Ziekteverzuim is een grote bron van ergernissen voor u als leidinggevende en het is lastig om hier altijd maar omheen te moeten plannen. Zeker als dit ook nog eens werk gerelateerd is, dan is de kans groot dat u voor een gedeelte voor de kosten op moet draaien, soms zelfs voor alle kosten. En dan is het maar de vraag hoe eerlijk uw werknemer eigenlijk is. Soms doen ze alsof en dat is vreselijk voor u. Het komt de sfeer binnen het bedrijf ook niet ten goede. We gaan er altijd maar van uit dat iedereen eerlijk is, dat is wel een positieve kijk op het leven lijkt ons. Toch halen we de rotte appels dankzij ons PMO onderzoek er snel tussenuit zodat u hier uw profijt mee kunt doen. Geen gekkigheid, dat wil niemand. Kies dan ook voor een PMO onderzoek van www.workfits.nl, daar zult u absoluut geen spijt van krijgen.

Een PMO onderzoek voeren we voor u uit

Hebt u erg veel ziekteposten binnen uw bedrijf? Denkt u dat dit weleens aan de gevaren op het werk kan liggen? Of speelt er heel iets anders? Wij bekijken alles en iedereen zelfstandig en particulier. We kijken naar elk persoon en geven iedereen de kans om zijn of haar verhaal te vertellen tijdens het PMO onderzoek. Op die manier leren we het bedrijf tijdens het PMO onderzoek haarfijn kennen en weten we precies welke addertjes er onder het gras zitten. We schromen dan ook niet om mensen hiermee te confronteren. Soms is dit nu eenmaal nodig en daar zult u allen op lange termijn de vruchten van kunnen plukken. Het is niet altijd even leuk om de waarheid onder ogen te zien maar wees gerust, wij zijn eerlijk en transparant en kunnen met een PMO onderzoek erg veel bereiken. Bij sommige bedrijven is het zelfs verplicht om eens in de zoveel tijd een PMO onderzoek te laten uitvoeren. Wij bekijken altijd eerst de CAO binnen uw sector en gaan dan aan de slag met ons stappenplan. Een preventief medisch onderzoek, kortom: de betekenis van het PMO onderzoek, is de manier om onkosten te vermijden en ziekte snel op te sporen. Dus wat wilt u nog meer? Ziektekosten kunnen een behoorlijke grote rol spelen binnen een bedrijf en we begrijpen dan ook maar al te goed dat u dit te allen tijde wilt voorkomen of in ieder geval zo laag mogelijk wilt houden. Het staat als een paal boven water dat u dat met een PMO onderzoek kunt bereiken, dus wacht niet langer maar neem eens contact met ons op. Hoe u dit het beste kunt doen leest u in de volgende alinea. Wat we u in ieder geval nu nog even willen meedelen is dat u met een PMO onderzoek onder andere het volgende kunt laten onderzoeken door ons:

  • bloedbeeld
  • visustest
  • gehoortest
  • krachtmeting
  • conditietest
  • vragenlijsten over gezondheid

Een hele waslijst maar we kunnen dit razendsnel en zeer adequaat uitvoeren zonder u allen hierbij in de weg te lopen.

Vraag vandaag nog naar de voorwaarden

Het moge nu wel duidelijk zijn dat een PMO onderzoek wonderen kan doen voor uw bedrijf. We hopen dan ook van harte dat u niet bij de pakken neer gaat zitten als de ziektekosten de pan uit rijzen maar dat u proactief te werk zult gaan en contact met ons op gaat nemen voor het uitvoeren van een PMO onderzoek. Hoe kunt u dit het beste doen? Een PMO onderzoek aanvragen is erg eenvoudig nadat u op onze site bent uitgekomen. Daar vindt u onder het kopje PMO onderzoek erg veel informatie over het onderzoek en ook de manier waarop u ons kunt bereiken. U kunt ons namelijk meteen even opbellen of mailen en uw problemen of wensen aan ons voorleggen. We kunnen dan meteen al een offerte opstellen en aangeven wat het ongeveer gaat kosten. Dit is immers afhankelijk van de grootte van uw bedrijf en dientengevolge van de hoeveelheid tijd die we hierin zullen moeten steken. Ook kunt u enkel uw telefoonnummer aan ons doorgeven en dan bellen we u zo snel mogelijk op. Dat scheelt u weer wat tijd en geld. Wij zijn overigens geregistreerd bij BIG en zijn dus erkende zorgverleners. Wacht dan ook niet langer maar bel vandaag nog!


Comments are closed.