Nieuws

Teambuilding uitje met paarden

maandag, 8-12-2014  

Heeft u een bedrijf en werkt u met verschillende teams? Dan is een teambuilding uitje misschien een goed idee voor u, want wij regelen de leukste uitjes met paarden. Paarden zijn kuddedieren. Ze nemen van nature de leiding. Dat betekent dat u als mens duidelijk moet aangeven wat u wilt als u met paarden omgaat en dat is nu juist zo leerzaam. In het dagelijks leven bestaat er vaak veel onduidelijkheid over wat we wel en niet willen. Doordat mensen over en weer niet voldoende hun grenzen aangeven of kunnen uitdrukken wat ze nu echt willen, merken we dat er van alles mis kan gaan binnen teams en op de werkvloer. Een teambuilding uitje kan daar bij helpen. Bij Innerqi organiseren we het teambuilding uitje dat helemaal is toegespitst op uw bedrijf en uw team. Als u een teambuilding uitje door ons laat organiseren dan kunnen we er voor zorgen dat u een geweldige dag tegemoet gaat met verschillende activiteiten waarmee er op een subtiele manier wordt ingespeeld op menselijke interactie en de manieren waarop mensen op elkaar reageren. Communicatie is een breed begrip. Communiceren doen we niet alleen door te praten; we communiceren veelal door niets te zeggen en signalen af te geven met ons lichaam. Door het samen werken met paarden leren we veel over de taal die ons lichaam spreekt. U kunt namelijk wel alles tegen een paard zeggen, maar hij zal u pas volgen als hij overtuigd is, als u dus daadkrachtig bent. Wat zijn de mogelijkheden van Innerqi?

  • Teambuilding uitje.
  • Trainingen.
  • Opleidingen.
  • Samenwerken.
  • Teamweekend.

Teambuilding uitje: waar?

Het teambuilding uitje dat u bij ons geniet, kan op verschillende plaatsen in Nederland plaatsvinden, te weten in Friesland, Overijssel, Drenthe en op verschillende plaatsen in Noord Holland. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen als u meer wilt weten over de mogelijkheden voor een teambuilding uitje en natuurlijk de kosten voor een teambuilding uitje. Mensen zijn wezens die in vele opzichten op dieren lijken en daarom is onze visie dat wij met onze dierlijke ofwel instinctieve kant in contact moeten komen, al is het maar soms, om in contact te komen met onszelf en wat onze behoeften zijn. Door met paarden samen te werken leren we heel duidelijk waar wel en niet op wordt gereageerd. Mensen die bang zijn, komen niet daadkrachtig over, want mensen die bang zijn hebben namelijk geen daadkrachtige houding en dat wordt gevoeld en opgepikt door andere mensen. Maar in tegenstelling tot andere mensen, zullen dieren altijd oprecht reageren en dat is waar wij mee werken. Tijdens een teambuilding uitje zullen mensen leren hoe ze duidelijk moeten zijn tegenover het paard. Op die manier zullen ze meer daadkracht leren tonen die van pas kan komen op de werkvloer. Gedurende het teambuilding uitje zullen wij als teamleiders feedback geven op de dingen die wij zien, altijd vanuit een positieve instelling, want wij geloven in een bemoedigende aanpak waarbij onze gasten centraal staan en daar gaat dan ook al onze aandacht naar uit tijdens het teambuilding uitje. Door het verbeteren van de manier waarop wij zien dat u met het paard communiceert, zult u ook leren te verbeteren hoe u communiceert op de werkvloer. Het doel van het teambuilding uitje is dan ook dat u er sterker uitkomt met nieuwe kennis en vaardigheden die u op het werk toe kunt passen. Resultaten die we zullen boeken door het teambuilding uitje zijn: Meer zekerheid, een betere communicatie, verbeterde sfeer op de werkvloer en meer harmonie. Het versterken van de teamverbanden heeft vele gevolgen die allemaal zeer positief zijn en dat horen wij dan ook regelmatig terug van mensen die met ons zaken deden.

Samen werken

Samen werken is niet voor iedereen vanzelfsprekend, want sommige mensen werken nu eenmaal liever alleen zonder dat ze veel met andere mensen te maken hebben. Toch is het vaak onvermijdelijk dat er in bedrijven moet worden samengewerkt. Samen werken kan twee kanten op gaan. Wanneer de verhoudingen goed zijn en mensen voelen zich veilig, dan kan er samen meer worden bereikt dan alleen. Aan de ander kant, wanneer zoveel niet het geval is, kunnen mensen tegen grote problemen aanlopen. Vaak zit de kern van het probleem in het gebrek aan duidelijke communicatie. Mensen vertonen vermijdend gedrag. Incidenten stapelen zich op. Wanneer er eenmaal een hoogtepunt wordt bereikt, zijn reacties niet meer in verhouding tot wat er allemaal aan de hand is. Naast het organiseren van uitjes, houden wij ons daarom ook bezig met het geven en verzorgen van cursussen die zijn toegespitst op het verbeteren van de verhoudingen. Consultancy kan dus ook binnen bedrijven worden ingezet op locatie. Bedrijven hebben er vaak veel baat bij wanneer er een extern persoon langs komt om te praten, want iemand die objectief is, zal eerder zien wat de processen zijn die er spelen en hoe daar het beste mee om kan worden gegaan. Ga naar onze website als u meer informatie wilt hebben over de mogelijkheden voor uitjes of andere consultancy. Wij hebben veel mogelijkheden voor u om er voor te zorgen dat er een betere sfeer ontstaat op de werkvloer en dat zal u bedrijf veel goed doen. Een goede sfeer zorgt er namelijk voor dat er betere bedrijfsresultaten worden behaald. Betere resultaten betekent dat u meer uit uw bedrijf haalt en dat u dus meer succes zult hebben. Het is niet handig om als ondernemer zaken die betrekking hebben op uw team te verwaarlozen, want uw bedrijf bestaat juist bij de gratie van uw team en de manier waarop zij zich dagelijks inzetten voor uw bedrijf.


Comments are closed.