Nieuws

Wat zijn de voordelen van aandelen?

zaterdag, 31-1-2015  

Het mag dan crisis zijn in Nederland, als we kijken naar de hoeveelheid geld die er nog steeds in omloop is dan is hier maar weinig van te merken. Je moet daarom ook altijd relativeren wanneer je het hebt over barre tijden waarin we allemaal de broekriem zouden moeten aantrekken. Wat erg belangrijk is, en dat zal in deze tekst duidelijk worden gemaakt, is dat je verstandig met je geld omgaat. Veel mensen denken dat wanneer ze veel geld hebben dat ze niet op korte termijn hoeven te gebruiken, ze dit het beste naar de bank kunnen brengen. Dat is helaas een groot misverstand. Het is namelijk zo dat u op deze manier, in verhouding tot de overige manieren, het meeste geld misloopt. Hoe kan dit? Welnu, dat zal in deze korte tekst, die zal bestaan uit een drietal alinea’s, kort uit de doeken gedaan worden. Op die manier hopen wij dat u in een mum van tijd de gegevens te weten komt die u nodig heeft om op een slimme manier met uw geld om te gaan. Het sleutelwoord in deze tekst zal dan ook zijn ‘aandelen’. Heel veel mensen weten maar nauwelijks van de hoed, laat staan van de rand wanneer het gaat over aandelen en dat is erg jammer. Recentelijk wetenschappelijk onderzoek heeft namelijk al meerdere keren aangetoond dat je door middel van aandelen veel meer rendement uit je geld kunt halen dan je waarschijnlijk voor mogelijk hield. Als je namelijk je geld naar de bank brengt, en dus niet investeert in aandelen, heb je maar een zeer laag rentepercentage en dat is jammer want je had veel meer uit je spaargeld kunnen halen. Vandaar dat we in deze korte tekst zullen vertellen hoe het werkt met aandelen en waar u deze aandelen aan zou kunnen schaffen. Het is nou eenmaal zo dat wanneer we het hebben over aandelen het ook belangrijk is dat u weet waar u deze zou kunnen kopen. Op die manier kunnen dan gelijk spijkers met koppen worden geslagen.

Kan iedereen aandelen kopen?

Veel mensen denken dat aandelen enkel en alleen zijn weggelegd voor mensen met goedgevulde portemonnees. Dat is in principe niet geheel onwaar maar het is zeer zeker onjuist wanneer gesteld wordt dat je met een klein budget geen aandelen zou kunnen kopen. De laatste tien jaar zien we dat er steeds meer bedrijven zijn gekomen die aandelen aanbieden voor de ‘gewone’ man. Het blijkt namelijk datdeze heel graag zou willen investeren in aandelen maar dat deze er vaak niet voldoende budget voor heeft. Vandaar dat er tegenwoordig tal van bedrijven zijn die zich richten op aandelen voor de lagere budgets. Op die manier wordt het voor een breed publiek mogelijk om in aandelen te gaan handelen. Uiteraard kunt u hier kiezen uit tal van aandelen in allerlei verschillende bedrijfstakken. Zo kunt u bijvoorbeeld inzetten op aandelen waarmee u lange termijn projecten mee steunt maar u kunt er ook voor kiezen om in te zetten op aandelen die projecten steunen waarmee u al op de korte termijn een succes kunt boeken in de vorm van het maken van winst. Zo wordt het dus al meteen duidelijk dat er heel veel mogelijk is op dit gebied en dat het dan ook zeer de moeite loont om eens te kijken wat er allemaal op u te wachten zou kunnen liggen. Tal van mensen gingen u al voor en zij zijn inmiddels allemaal in het bezit van een pakket aandelen. Wij kunnen ze daarin ook geen ongelijk geven. Het is nou eenmaal zonde van het geld om al je vermogen op de bank te laten staan zonder dat er verder iets mee gebeurt. Daarbij is het goed om te weten dat u weinig tot geen risico hoeft te lopen wanneer u investeert in aandelen. Het is maar net wat u zelf wilt. In goed overleg met uw tussenpersoon kunt u precies het pakket samenstellen waar u naar op zoek bent. Dat betekent dus ook dat u nooit bang hoeft te zijn dat u risico’s loopt die u niet wilt lopen. Kan het nog mooier? Is er nog een reden om niet over te gaan tot de aanschaf van aandelen? Wij zouden het niet weten. Vandaar dat we in de volgende alinea nog wat meer informatie zullen geven over deze manier van met geld omgaan.

Bepaal zelf het risico dat u wilt lopen

Niemand vind het fijn om gevaar te lopen en daarom wordt er altijd heel erg goed naar uw wensen en eisen geluisterd. Op die manier zijn wij groot geworden en daar zijn we erg trots op. Vandaar dat we er alles aan zullen blijven doen om onze klanten optimaal tevreden te maken zonder dat zij daarvoor diep in de buidel hoeven te tasten. Daarbij is het zo dat wij onszelf in principe terugverdienen. Wat dat betreft kunnen we dus wel stellen dat u zich altijd in een win-winsituatie bevindt. Kijk daarom vandaag nog maar even op onze website rond voor meer interessante informatie over het onderwerp. Wij zijn er zeker van dat:

kortom, kijk vandaag nog even op onze geheel vernieuwde website voor meer interessante informatie over dit interessante onderwerp. Aarzel vooral niet langer.


Comments are closed.